Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik hier om het in je browser te openen.

Beste Begeleider,

Wat hebben we afgelopen weekend genoten van de 38e editie van de ASML Marathon Eindhoven. In deze e-mail kun je nog even terugblikken op dit fantastische weekend. Het terugblikmagazine, de aftermovie en de foto's staan namelijk online!

Tot volgend jaar!
Bedankt dat jij onderdeel was van het grootste hardloopfeest van Brabant! Ben jij er volgend jaar op 7 en 8 oktober weer bij?

Met sportieve groet,
Organisatie ASML Marathon Eindhoven

Hoe heb jij de Your Marathon Challenge ervaren?
Hoe heb jij de Your Marathon Challenge ervaren?

Als deelnemer aan de Your Marathon Challenge willen we je nog een aantal extra vragen stellen. We willen graag weten hoe jij de Your Marathon Challenge ervaren hebt en of je nog vaker blijft wandelen.

Terugblikmagazine
Terugblikmagazine

Het terugblikmagazine is af. Hierin blikken we terug op een onvergetelijke 38e editie met de aftermovie, sfeerverslagen en heel veel foto's! Als je het magazine leest op je smartphone, draai dan een kwartslag naar landscape modus voor een optimale weergave.

Fotoalbum
Fotoalbum

Al de foto's van afgelopen weekend staan online in ons Facebook-album. Klik op onderstaande button en wie weet zie jij jezelf terug!

Aftermovie
Aftermovie

Herbeleef afgelopen weekend met de officiële aftermovie. Kippenvel gegarandeerd!

  
8 en 9 oktober 2022
Info   Facebook   Instagram   Twitter
 
START
dagen
0
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om je uit te schrijven voor de nieuwsbrieven van de Golazo Running-evenementen.